Täsmävinkit hyvään vastustuskykyyn

Kuva by Kirsi Hjort
http://www.instagram.com/katilodoulakirsi

6 vinkkiä hyvään vastustuskykyyn

Mitä kiireisempää elämämme on, sitä enemmän kehomme kuluttaa ravintoaineita ja soluaineenvaihduntamme on kovilla. Stressi lisää kehon (ja mielen) jännittyneisyyttä ja kuluttaa vitamiini- ja hivenainevarastomme nopeasti loppuun. Jos olet vaativassa työssä/ elämänvaiheessa (vuorotyö, vauvavuosi, kiireinen rytmi, pienet lapset, paljon asioita hoidettavana päivästä toiseen) tarvitset paljon huippuluokan ravinoaineita jotta solusi (ja SINÄ) jaksavat ja voivat hyvin! Ei ole normaalia, jos tunnet olosi väsyneeksi, aivosumuiseksi tai pahimmassa tapauksessa olet jatkuvasti sairaana!!!

SINÄ olet todellakin niin ARVOKAS, että ansaitset tulla ravituksi hyvin sekä henkisesti että fyysisesti! Tässä muutama vinkki, joista on hyvä aloittaa…

  1. Pidä suolistosi kunnossa syömällä puhdasta, mahdollisimman käsittelemätöntä ruokaa. Helli suolistoasi hapankaalituotteilla ja/tai probiooteilla. Jos tiedät että suolistosi on jo valmiiksi huonossa kuonossa, aloevera juomasta voi olla apua – se on vähän kuin hoitoainetta huonokuntoiselle suolinukalle.
  2. Huolehdi tunnetasapainostasi. Jos olet koko ajan kiukkuinen ja ärtynyt tai kannat koko maailman huolet hartioillasi, ryhdy toimeen tunne-elämäsi tasapainottamiseksi. Miten voisit lisätä iloa ja rakkautta arkipäivääsi?
  3. Varmista riittävä D-vitamiinin saanti. Esim. Aito-kaupat pääkaupunkiseudulla tekevät vitamiini/hivenainemittauksia jos haluat tietää onko D-vitamiinin saantisi kohdillaan.
  4. Pidä huolta aineenvaihdunnastasi. Liiku sinun kehollesi riittävästi ja vältä liiallista stressiä. Käy säännöllisesti esimerkiksi vyöhyketerapiahoidossa ja syö soluaineenvaihduntaa ylläpitävää ravintoa/ ravintolisiä (puolukkaa, noni-hedelmää yms)
  5. Ternimaidosta saat eläviä vasta-aineita! Pakastekylmäkuivattu ternimaito sisältää noin kolmesataa elävää vasta-ainetta. Ternimaito on hyvä pöpöjen ennaltaehkäisyssä, mutta auttaa myös siinä vaiheessa kun flunssan ensioireet jo tuntuvat kehossa.
  6. Ulkoile ja nauti elämästä! Vietämme aivan liikaa aikaa sisätiloissa, varsinkin talvella. Hanki kunnolliset ulkoliikuntavaatteet ja lähde kävelylle. Tai hanki koira – silloin ulkoilusta tulee pakostakin säännöllistä!

Voin auttaa Sinut alkuun paremman vastustuskyvyn lisäämiseksi! Varaa aikasi vyöhyketerapiaan tästä: http://www.vello.fi/sofianova tai tekstaa 050 4096868 niin laitan sulle seuraavia vapaita aikoja Hämevaaran toimipisteelle.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s