Vastaanotolla

♥ Kun tulet ensimmäistä kertaa vyöhyketerapiaan, haastattelen terveyshistoriasi, tämän hetken tilanteesi ja hoitoon tuloosi liittyvät syyt. Jatkokerroilla hoito alkaa aina sen hetkisen tilanteen kartoituksella ja edellisen hoitokerran palautteella.

♥ Vyöhyketerapiahoito alkaa useimmiten korvien, pään ja niskan hieronnalla ja avauksella. Korviin laitan usein pieniä korvakuulia tehostamaan tukkoisempien kohtien avautumista. Niskan avauksen jälkeen etenen käsiin ja hieron sormet ja kämmenen heijastepisteet huolellisesti. Käsien jälkeen ovat vuorossa jalkaterät ja jalat. Hieron varpaat auki/ rennoksi ja tarvittaessa voin käyttää pieniä varvasmagneetteja tehostamaan avautumista. Kun sormet ja varpaat, ranteet ja nilkat, kädet ja jalat on hierottu auki ja rennoiksi, voidaan edetä selkään ja keskikeholle. Selän lihasjumien hieronnassa saatan käyttää gua sha kampaa, vanhaa kiinalaisen lääketieteen tuntemaa hierontavälinettä, joka saa tehokkaasti veren kiertämään jumiutuneissa lihaksissa. Kehon jumien avautumisessa auttavat myös vartalomagneetit, joita voit ostaa joko minulta suoraan tai www.nhs.fi nettikaupasta.

♥ Samalla kun teen kehohoitoa tutkin kehosi mahdollisia epätasapainotiloja, kireyksiä, jäykkyyksiä ja toispuoleisuuksia. Yleensä olemme jokainen jollakin tavalla toispuoleisia eli kireyksiä ja tukoksia löytyy milloin oikealta milloin vasemmalta puolelta kehoa. Näillä kehon toispuoleisuuksilla on omat merkityksensä ja ne viestivät meille erilaisia asioita. Autan asiakkaitani tulkitsemaan omia kehojaan lähinnä johdattele

vien kysymysten avulla. Tärkeää siis on, että asiakas on ITSE oman elämänsä tulkki! Terapeutti voi korkeintaan toimia jonkinlaisena kompassina asiakkaan omassa prosessissa.

♥ Käytän hoidoissa Young Living -tuotesarjan eteerisiä öljyjä asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Öljyjen hyvää tekevät ainesosat ovat antibakteerisia ja antiviraalisia. Öljyt voivat parhaimmillaan rentouttaa, tukea henkisiä ja fyysisiä prosesseja sekä auttaa asiakasta henkilökohtaisten ongelmien ratkaisuissa.

♥ En ole homeopaatti, mutta olen käyttänyt homeopatiaa itseni ja perheeni hoidossa jo yli kymmenen vuotta, joten pystyn auttamaan sinut alkuun homeopatian käytössä oman terveytesi edistämiseksi. ♥ Tällä hetkellä (2019) minulla on myynnissä Arctic Nutrition -sarjan lisäravinteet ja suosittelen tämän sarjan tuotteita asiakkailleni sen korkean laadun ja suomalaisuuden vuoksi. Valitettava tosiasia on, että harva meistä tämän päivän suomalaisista syö suositeltua 800g kasviksia päivässä! Tästä syystä laadukkaat ravintolisät ovat paikallaan suurimman osan arjessa.

Maanantaisin ja torstaisin Lääkäriasema Sofianova Helsingissä


Varaa aikasi: www.vello.fi/sofianova

Tiistaisin ja keskiviikkoisin SynnytysSyli, Vantaan Hämevaarassa.


Varaa aikasi: 050-4096868 doulapiia@yahoo.fi