Kurssit

Lisätietoa kursseista ja ILMOITTAUTUMINEN joko sähköpostitse: doulapiia@yahoo.fi tai soittamalla/tekstaamalla 050-4096868/ Piia

Vauvahierontakurssi on mahdollista järjestää myös kotonasi. Kerää 3-4 ystävää yhteen niin tulen pitämään kurssin Sinun luoksesi ❤

PERUSKURSSI
Vauvahieronta on parhaimmillaan ”sanatonta viestintää” vauvan ja vanhemman välillä. Kurssilla opit tulkitsemaan oman vauvasi viestejä monipuolisesti ja herkästi. Opit IAIMn (International association of Infant Massage) vauvahierontarutiinin ja muutamia hyödyllisiä vyöhyketerapian perusasioita. Lisäksi kurssilla saa vertaistukea vauva-arjen iloista ja suruista!
Aika: 2 x 1,5t kurssilaisille sopivina päivinä
Paikka: SynnytysSyli tai jonkun ryhmäläisen koti
Kurssin hinta 75€ (sis. opetuksen, materiaalit, teen ja keksit)

JATKOKURSSI
Tämä kurssi on peruskurssin käyneille, jotka ovat kiinnostuneita syventämään tietouttaan vyöhyketerapiasta ja kehittämään hierontatekniikkaansa. Kurssilla opetellaan lisää erilaisia  vyöhykealueita ja pisteitä joista on apua tavanomaisimpien sairauksien (nuha, yskä, poskiontelotulehdukset, ummetus, stressi) hoidossa.
Aika: 2 x 1,5t kurssilaisille sopivina päivinä
Paikka: SynnytysSyli tai jonkun ryhmäläisen koti
Kurssin hinta 75€ (sis. opetuksen, materiaalit, teen ja keksit)

VYÖHYKETERAPEUTTINEN KOTIHOITOKURSSI
– KOSKETUSTA ARKEEN

VYÖHYKETERAPEUTTINEN KOTIHOITOKURSSI kurssi on tarkoitettu pariskunnille tai ystäville, jotka ovat kiinnostuneita pitämään toistensa terveyttä yllä kosketuksen ja hieronnan avulla. Kurssilla opetellaan jalkaterän ja käden artikulaatiohoito sekä korvan hieronta, niskan avaus ja pään hieronta. Kurssilla saa perustiedot hieronnan terveysvaikutuksista kehoon ja mieleen sekä oksitosiini- ja endorfiinihormonien toiminnasta. Kurssi sopii erinomaisesti käytäväksi esim raskauden aikana tai tuomaan uutta eloa oman puolison huomioimiseen.
Aika: kaksi x 3t
Paikka: SynnytysSyli tai jonkun ryhmäläisen koti
Kurssin hinta 150€ (sis. opetuksen, materiaalit, teen ja keksit)

Kurssi on ainutlaatuinen kokonaisuus, joka yhdistää tanssia ja synnytysvalmennusta. Tämän kurssin aikana saat tietoa mm. siitä mitä naisen kehossa ja mielessä tapahtuu synnytyksen aikana, miten välttää synnyttäessä selällään makaaminen ja miten voimaantua synnytyskokemuksesta. Kurssilla etsitään (ja löydetään) oma sisäinen synnytysvoima ja pohditaan sitä, missä ja miten oman synnytysvoiman saa parhaiten käyttöönsä. Kurssi kokoontuu yhteensä neljä kertaa seuraavien teemojen kutsumana:
*Naisen kehon upeat ulottuvuudet
*Synnytyskipu: asenteella ja asennolla on väliä
*Synnytystoiveet – toivomuslyhdyt tuikkimaan!
*Voimanaisen Ihana, Kokonainen Synnytyskokemus!

Kurssi sisältää paljon infoa raskaudesta ja synnyttämisestä sekä synnytystanssia joka keskittyy erityisesti lantion ja SI-nivelen liikkuvuuteen ja hellävaraiseen availuun.
lisätietoja Dancing for Birth Finlandin sivuilta.